Opet poraz od Želje

Žižović: Ne znam zašto smo tako pali u drugom poluvremenu

Ovaj poraz 1:21 od Željezničara ne samo da je “unazadio” Zrinjski u utrci sa sarajevskim klubovima, nego im je i prekinuo veliki niz bez poraza.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2020. u 17:36 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljivo, prije tog niza bez poraza zadnju utakmicu izgubili su opet protiv Željezničara.

"Još sam pod dojmom poraza, treba pogledati utakmicu i vidjeti gdje smo griješili. U prvom dijelu smo bili dominantniji, u drugom su oni bili bolji. Međutim, i prije utakmice i u poluvremenu ukazivali smo na prekide, jer i na Grbavici smo tako izgubili, a i sada nismo iskontrolirali prekide i iz jednog takvog primimo gol. Ponovno smo se uveli u neželjeni tijek i onda primimo gol u 90. minuti", kazao je trener Zrinjskog Mladen Žižović poslije utakmice. 

Zrinjski je bio dominantan u prvom dijelu, mogao je voditi i uvjerljivije, no u drugom se neočekivano povukao. 

"Ne znam zašto smo pali u drugom poluvremenu. U nekim situacijama gdje smo trebali kontrolirati igru, nismo i uveli se u nervozu. Kad već nismo mogli doći do pobjede, barem smo trebali uzeti bod, ali nismo ni to", dodao je Žižović.

Zrinjski će do kraja godine imati još jedan derbi, hercegovački sa Širokim, no prije toga u nedjelju mora u Kakanj. 

"Moramo se što prije sabrati jer nas čeka teška utakmica kod Mladosti. Stvarnost je takva kakva jeste, imali smo dobar ritam i atmosferu, ovo će nas uzdrmati, ali moramo se što prije vratiti", zaključio je Žižović.

Kopirati
Drag cursor here to close