S pjesmom u Sarajevo

Osim: Ne može ovdje dobiti bilo tko

Željezničar je i drugi put ove sezone pobijedio Zrinjski.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2020. u 17:28 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I sada kao i na Grbavici opet je bilo izjednačeno, a opet kada se činilo da će završiti neriješeno Željezničar je zabio na vrijeme. Ovaj put u najbolje vrijeme - u 90. minuti.

“Utakmica je bila dosta izjednačena, mi bolji u drugom, oni u prvom dijelu. Srećom po nas mi smo bili bolji u onom važnijem poluvremenu, a za zabiti gol u 90. minuti treba imati i sreće. I mi smo dosad primali u zadnjim minutama, pa se i nama jednom vratilo. Neriješen ishod bi bio sasvim OK, ali sada idemo s pjesmom u Sarajevo, jer ovdje ne može pobijediti svatko”, rekao je Željezničarov trener Amar Osim.

Osim se zahvalio domaćinu na prijemu i gostoprimstvu, a podcrtao je i to da je unatoč tome što je derbi i što se igralo po lošem terenu prvi žuti karton “pao” tek u zadnjih 20 minuta.

“Bez obzira što je teren bio loš bilo je ovdje finih stvari na obje strane, imalo se što vidjeti. Bekrić? Kada je ušao počeli smo igrati, primaknuli smo se Zrinjskom, jer bez obzira što oni imaju odličnu obranu, kada mu se primakneš može se dogoditi neka pogreška. Na kraju je Bekrić riješio utakmicu, ali zato je tu”, zaključio je Osim. 

Kopirati
Drag cursor here to close