Prolom oblaka pod Bijelim brijegom

Željezničar majstorijom Bekrića do pobjede u 90. minuti

U derbiju 17. kola po pravom prolomu oblaka Željezničar je napravio preokret i došao do važne 2:1 pobjede.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2020. u 16:34 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je Zrinjski poveo golom Nemanje Bilbije, Željezničar je u drugom dijelu golovima Miletića i Bekrića ipak stigao do trijumfa. 

Utakmica je otvorena prolomom oblaka, a kako je više odmicala tako je i teren postao sve težio i teži za obje momčadi. Prvi je zaprijetio Zrinjski u 17. minuti, Ognjen Todorović je prevario igrača i tukao lijevom nogom, ali Erić lako brani.

Foto: Bljesak.info / Željezničar srušio Zrinjski

Domaćin je poveo u 29. minuti, Josip Ćorluka poslao je idealnu loptu za Nemanju Bilbiju koji je iz drugog plana ušao u šesnaesterac i zakucao loptu u desni kut. U 43. minuti Luis Ibanez pucao je odlično iz slobodnog udarca s 25 metara, ali lopta je prozujala pokraj gola.

Foto: Bljesak.info / Luis Ibanez u skoku

Željezničaru je u drugom dijelu u igru ušao Samir Bekrić koji je odmah donio više živosti kod gostiju, koji su izjednačili u 58. minuti. S lijeve strane korner je izveo Bekrić, a na drugoj vratnici Miletić je glavom pogodio kroz noge Brkiću.

U 74. minuti opet je u akciji Bekrić koji je iz slobodnog udarca s ruba šesnaesterca tukao pod rašlje, ali Brkić je obranio.

Foto: Bljesak.info / Željezničar srušio Zrinjski

Kiša je sve više i više padala, obje ekipe su se mučile da dođu do igre, ali na kraju je ipak pao gol. Samir Bekrić je prihvatio jednu odbijenu loptu, smirio je i prebacio na lijevu nogu te zakucao pod gredu za važnu pobjedu Željezničara koji je Plemićima sada pobjegao na sedam bodova.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Kopirati
Drag cursor here to close