Red devils

Otkaz Solskjaeru, Zidane prvi kandidat za klupu Uniteda

Manchester United je potvrdio da Ole Gunnar Solskjaer odlazi, a na njegovo mjesto bi trebao zasjesti legendarni Francuz Zinedine Zidane, javljaju mediji u Britaniji.
Sport / Nogomet | 21. 11. 2021. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United je službeno potvrdio da Ole Gunnar Solskjaer odlazi.

Britanski mediji javljaju da je već izabran nasljednik. Navodno je izbor pao na Zinedinea Zidanea koji iza sebe ima impresivan CV kao trener, kao igrač je svakako ostavio dubok trag u nogometu.

Zidane je bio tvorac povijesnog uspjeha Real Madrida sa tri uzastopne Lige prvaka, navikao je kako raditi u svlačionici prepunoj zvijezdi. Dolazak Francuza bi svakako odgovarao i Cristianu Ronaldu jer su njih dvojica dok su bili u Realu znali samo za uspjehe.

Ole Gunnaru Solskjaeru presudio je katastrofalan poraz od Watforda te niz loših rezultata. Sazvan je hitan sastanak uprave na kojem je odlučeno da Norvežanin više neće voditi Crvene vragove.

Uoči ove sezone očekivanja su bila visoka, navijači su tražili lov na naslov prvaka, ali očito je kako je United iz te utrke već ispao.

Od dolaska na mjesto trenera Uniteda nije osvojio nijedan trofej, a najbolji rezultat u Premier ligi mu je drugo mjesto prošle sezone s 12 bodova zaostatka od gradskih rivala. Ove sezone za pojačanja je dobio Cristiana Ronalda, Jadona Sancha i Raphaela Varane pa se očekivao i iskorak u rezultatu. S obzirom na prikazano uprava se odlučila presjeći s njim i dati mu otkaz.

U engleskim medijima kao privremeno rješenje na klupi spominje se dvojac Darren Fletcher - Michael Carrick dok vlasnici ne dovedu novog trenera.

Kopirati
Drag cursor here to close