Šuška se

Umjesto Solskjaera dolazi etablirani njemački stručnjak?

Kao Solskjaerov nasljednik sada se spominje dobro poznato trenersko ime Ralf Rangnick. Njemački strateg trenutno radi u Lokomotivu iz Moskve kao nogometni direktor.
Sport / Nogomet | 07. 11. 2021. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United nikako da pronađe izlaz iz krize, najnoviji poraz doživjeli su jučer u gradskom derbiju od Cityja 2:0.

Olea Gunnara Solskjaera se već dugo povezuje s odlaskom iz Manchestera, a brojni mediji pišu kako uprava s Old Trafforda ima rješenje ukoliko Norvežanin ode.

Kao njegov nasljednik sada se spominje dobro poznato trenersko ime Ralf Rangnick. Njemački strateg trenutno radi u Lokomotivu iz Moskve kao nogometni direktor, a ne kao trener.

Rangnick se povezivao s Unitedom i prije tri godine kada je Jose Mourinho dobio otkaz, a prema pisanju njemačkog Bilda, ovaj stručnjak spreman je da otići u Englesku da radi kao trener velikana sa Old Trafforda.

Ragnick je poznat kao nogometni stručnjak koji je, praktično iz ničega, podigao nogometne klubove RB Salzburg i RB Leipzig, koji u novije vrijeme redovito nastupaju u Ligi prvaka.

Slično je napravio i s provincijskim klubom Hoffenheimom. Trenirao je i Stuttgart, Hannover i Schalke.

Kopirati
Drag cursor here to close