Rezultatska kriza

Žestoke kritike na račun Joška Gvardiola

I jedni i drugi ističu njegovu odgovornost kod primljenog gola.
Sport / Nogomet | 07. 12. 2023. u 09:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski mediji kritiziraju Joška Gvardiola nakon utakmice u kojoj je Manchester City poražen od Aston Ville 1:0, a još se žešće na njega obrušavaju navijači na društvenim mrežama. Aktualni europski i engleski prvak u rezultatskoj je krizi zbog koje je kliznuo na četvrto mjesto poretka klubova u Premier ligi, a nakon sinoćnje utakmice, ispred njega je sad i momčad koju vodi Unai Emery.

Utakmicu je odlučio gol koji je postigao Jamajčanin Leon Bailey u 74. minuti. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu za Manchester City, no uz kritike engleskih medija i Cityjevih navijača. I jedni i drugi ističu njegovu odgovornost kod primljenog gola.

Daily Mail tako uz njegovo ime navodi riječi kao što je "pospan", a dodaje i da će druge momčadi nakon ove utakmice zabilježiti da se Gvardiola "kažnjavalo" i da su "njegove nesigurne izvedbe na poziciji lijevog beka ohrabrenje suparnicima". "Baily ga je posramio kod gola, okretao ga je smiješnom lakoćom", ističe se.

Manchester Evening News dao je Gvardiolu slabu ocjenu 4 uz opis da je to za njega bila "teška noć" i da ga je "Bailey češće svladavao nego što u tome nije uspijevao".

SPORTbible je skupio neke komentare navijača s društvenih mreža pa, uz opasku da mu je "Baily bio trn u peti cijelu utakmicu i išao na njega svakom prilikom", istaknuo neke od njih: "Baily ga je bacao zrakom", "Baily je bio kamen u njegovoj cipeli", "Gvardiol je deset puta gori od Diasa", "Nepouzdan"...

Kopirati
Drag cursor here to close