"Što bude-bude"

Ivanković prokomentirao špekulacije o novom treneru HŠK Zrinjski

"Došao sam iznenada i imao zadatak sa stručnim stožerom i igračima da ovih 7 utakmica odradimo maksimalno".
Sport / Nogomet | 13. 12. 2023. u 13:36 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nove špekulacije kako je crnogorski stručnjak Željko Petrović prvi kandidat za klupu HŠK Zrinjski prokomentirao je i aktualni trener Mario Ivanković.

"Normalno da i do mene dođu te vijesti. Ovo je najsvježija, ali se ne obazirem na to", kazao je Ivanković.

"Došao sam iznenada i imao zadatak sa stručnim stožerom i igračima da ovih 7 utakmica odradimo maksimalno. Ostale su još dvije i naš je zadatak izvući maksimum. Što će sutra biti, to će odlučiti klub. Fokus je na sutra i na ponedjeljak, pa što bude-bude", odgovorio je.

Podsjetimo, nakon što je prekinuo suradnju s Krunoslavom Rendulićem Zrinjski je u aktivnoj potrazi za novim trenerom.

Nizala su se imena - Ante Čačić, Robert Prosinečki, Stjepan Tomas kao i mnogi drugi, no prema najnovijim pisanjima medija, na "užarenu klupu ipak će sjesti Petrović.

On se trenerskim poslom bavi od 2006. godine kada je vodio portugalsku Boavistu, pa je zatim bio trener holandskog RKC-a. Radio je i kao pomoćnik Avramu Grantu, Guus Hiddinku i Diku Advokatu, a u posljednje vrijeme je samostalno vodio Botev Plovdid, Inter iz Zaprešića, Willem II i reprezentaciju Iraka.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski u četvrtak dočekuje Aston Villu. Utakmica je na rasporedu od 18:45 sati gdje će ekipe izaći pred rasprodan stadion HŠK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close