Nova šuškanja

Crnogorac sjeda na klupu Zrinjskog?

Nakon što je prekinuo suradnju s Krunoslavom Rendulićem Zrinjski je u aktivnoj potrazi za novim trenerom.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2023. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Petrović prvi je kandidat za klupu HŠK Zrinjski.

Naime, nakon što je prekinuo suradnju s Krunoslavom Rendulićem Zrinjski je u aktivnoj potrazi za novim trenerom.

Spominjali su se Ante Čačić, Robert Prosinečki i brojni drugi, ali će na klupu prvaka Bosne i Hercegovine najvjerojatnije sjesti Petrović, piše MeridianSporBH.

On se trenerskim poslom bavi od 2006. godine kada je vodio portugalsku Boavistu, pa je zatim bio trener holandskog RKC-a.

Radio je i kao pomoćnik Avramu Grantu, Guus Hiddinku i Diku Advokatu, a u posljednje vrijeme je samostalno vodio Botev Plovdid, Inter iz Zaprešića, Willem II i reprezentaciju Iraka.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski u četvrtak dočekuje Aston Villu. Utakmica je na rasporedu od 18:45 sati, a donji dio zapadne tribine stadiona je rasprodan.

Plemiće u utakmicama od raskida ugovora s Rendulićem vodi Mario Ivanković.

"Idemo se spremati za Aston Villu. Par igrača nam se vratilo, nadamo se da će još dvojica vratiti do utakmice. I onda, poslije Aston Ville, slijedi za nas još važnija utakmica, u ponedjeljak prvenstvena protiv Sarajeva. Najvažnije da smo danas dobili, isprali donekle gorak okus nakon poraza u Ugljeviku. Nitko se nije ozlijedio, što je najvažnije", kazao je uoči utakmice s Aston Villom Ivanković.

Zrinjski će u posljednjem kolu ovog dijela sezone dočekati Sarajevo, a trenutno su drugi na ljestvici sa sedam bodova zaostatka za vodećim Borcem.

Kopirati
Drag cursor here to close