St Mary's

VIDEO I Zbog požara u blizini stadiona utakmica odgođena

Tvornica koja je izgorjela je navodno u vlasništvu Southamptona i trenutno se ne koristi. Kako prenosi BBC, unutar tvornice su se čuli pucnjevi prije eksplozije.
Sport / Nogomet | 06. 03. 2024. u 20:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica 36. kola Championshipa između Southamptona i Prestona neće biti odigrana. U samoj blizini stadiona par sati prije utakmice
izbio veliki požar. Klub je odluku donio nakon konzultacija s lokalnim vlastima i hitnim službama, s obzirom na to da su ulice prema stadionu St Mary's zatvorene.

"Zahvalni smo ljudima u Prestonu, kompletnoj ligi na razumijevanju. Cijenimo razočaranje koje bi navijači mogli osjetiti, ali se nadamo da će razumjeti potrebu da sigurnost navijača i osoblja oba kluba stavimo na prvo mjesto", stoji u priopćenju Southamptona.

Tvornica koja je izgorjela je navodno u vlasništvu Southamptona i trenutno se ne koristi. Kako prenosi BBC, unutar tvornice su se čuli pucnjevi prije eksplozije. Vatra je dovela do urušavanja krova dok su također razneseni svi prozori, prema navodima.

Video: Požar u blizini stadiona 

Tvornica se nalazi u ulici Melbourne i nasuprot južne tribine St Mary stadiona. Kao posljedica požara nad stadionom i okolicom nadvio se veliki dim. Čuo se glasni zvučnik koji je rekao osoblju da odmah evakuira stadion kapaciteta 32 tisuće gledatelja, dok je obližnjim stanovnicima savjetovano da zatvore sve prozore.

Kopirati
Drag cursor here to close