"Veći je od Madrida"

Zbog Modrića cijeli Bernabeu ponovno ustao na noge

"Iako svi vide ovu sezonu kao njegovu zadnju u Madridu. No Luka je odlučio uživati do posljednje sekunde u Kraljevskom klubu. I svaki je aplauz i više nego zaslužen. Modrić je legenda koja nadilazi Madrid!".
Sport / Nogomet | 11. 03. 2024. u 14:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida slavili su kod kuće s 4:0 protiv Celte te u 28. kolu španjolskog prvenstva upisali dvadeset i prvu pobjedu, čime su prednost pred drugoplasiranom Gironom ponovno povećali na sedam bodova.

Luka Modrić igrao je do 83. minute i bio je jedan od najboljih igrača susreta. Hrvatskog je kapetana Sofascore nagradio s visokom ocjenom od čak 9,7 iako nije upisao pogodak ili asistenciju, ali je itekako utjecao na postizanje prva dva pogotka.

Modrić je imao fantastičnih 95 % točnih dodavanja (86/91), 5/5 točnih dugih lopti, kreirao je dvije velike prilike i oduzeo četiri lopte, dok je predriblan bio samo jednom u 83 minute. 

Naravno da takva predstava nije prošla ispod radara, a utjecajna MARCA je zaista lijepim riječima opisala trenutke koje Luka trenutačno proživljava u Madridu.

"Svaku utakmicu Hrvat izađe uz ovacije. Ne samo na Bernabeuu već i vani. Budućnost legende još visi u zraku, iako svi vide ovu sezonu kao njegovu zadnju u Madridu.

No Luka je odlučio uživati do posljednje sekunde u Kraljevskom klubu. I svaki je aplauz i više nego zaslužen. Modrić je legenda koja nadilazi Madrid!", pišu Španjolci. 

Kopirati
Drag cursor here to close