Vole podgrijano

Zbog čega Kovačić i društvo griju kopačke u mikrovalnoj pećnici?

Kada je hladnije vrijeme kopačke su krute i dosta neudobne, a to se posebno odnosi na ove novije moderne modele. Igrači ih stavljaju u mikrovalnu pećnicu minutu ili dvije kako bi se ugrijale i samim time bile udobnije.
Sport / Nogomet | 03. 03. 2021. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Chelsea / Jorginho i Mateo Kovačić, pouzdani veznjaci Chelseaja

Nogometaši Chelseaja došli su na nevjerojatnu ideju koja im jako olakšava nastupe na utakmicama i treninzima. Naime, igrači londonskog kluba u svlačionici imaju mikrovalnu pećnicu, a ona im ne služi za podgrijavanje hrane.

Izvor iz kluba otkrio je za The Sun da nogometaši Chelsea griju kopačke u mikrovalnoj kako bi guma omekšala na niskim temperaturama.

“Moderne kopačke za nogomet su dosta krute i tijesne za noge bez obzira na to što igrači nekada uzmu i za broj veće”, naveo je izvor.

''To je posebno problematično kada je hladnije vrijeme jer su kopačke dosta neudobne, a to se posebno odnosi na ove novije moderne modele. Igrači ih stavljaju u mikrovalnu pećnicu minutu ili dvije kako bi se ugrijale i samim time bile udobnije jer koža više ne bude tako kruta. Oni žele najbolje od opreme koju koriste i to je način da najbrže riješe problem pred utakmicu'', dodao je ovaj izvor.

Iako se sponzori jako trude oko dizajna kopački, neki nogometaši koriste starije modele koji su izašli prije puno godina, a postoje i nogometaši koji režu dio kopačke na peti kako bi im se smanjio pritisak na nogu. 

Kopirati
Drag cursor here to close