"Zapisano u genima" 

Učlanjivanje u Naš Hajduk u Ljubuškom - vjerni samo Bijelima!

 "Zapisano u genima" - učlanjivanje u Naš Hajduk u Ljubuškom
Sport / Nogomet | 15. 01. 2024. u 12:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijatelji Hajduka pozivaju sve navijače i simpatizere hrvatskog nogometnog kluba, Hajduka iz Splita da se i ove godine priključe akciji učlanjenja u udrugu Naš Hajduk čime postaju članovi HNK Hajduk Split.

''S obzirom da smo prošle godine ostvarili veliki uspjeh učlanivši 340 novih članova, te time ugradili svoj doprinos u konačnoj brojci od preko 100 000 članova, uzimamo sebi za pravo i obavezu nadmašiti prošlogodišnju brojku, a sami događaj učlanjivanja podići na jednu višu razinu, jer ovaj projekt i Hajduk kao klub to zaslužuju'', poručili su iz Udruge.

U tekućoj godini, navode, broj članova već je prešao prošlogodišnju brojku od 50.000, što ih puni optimizmom i daje im dodatni motiv da ovu godinu upišu zlatnim slovima u povijest Hajduka.

Učlanjivanje će se vršiti dana 19.01.2024. (PETAK) na lokaciji Sport Bar AKADEMIA u sklopu Gradske športske dvorane u Ljubuškom, od 15:00 – 20:00 sati.

  / Plakat najave za učlanjivanje

''Uz podršku udruge Naš Hajduk i njenih volontera, osigurali smo printanje članskih iskaznica na licu mjesta. Posebnu pozornost pridajemo učlanjivanju maloljetnih članova i djece, te ovim putem pozivamo sve starije koji se planiraju učlaniti da iskoriste ovu priliku i učlane mlađe članove svojih obitelji, kako bi im uz ljubav prema klubu u nasljeđe ostavili i ''osobnu iskaznicu'' našeg najdražeg kluba, za vječnu uspomenu na projekt od posebne važnosti za sve nas'', navode iz udruge u Ljubuškom.

  / S prošlogodišnje akcije

Organizatori su se potrudili da dan učlanjivanja bude ispunjen Hajdukom. Za najmlađe članove osigurani su prigodni darovi, a za starije članove organiziramo nagradnu igru sa prigodnim nagradama za ljubitelje našeg kluba.

''Ako ste do sada bili član HNK Hajduk Split i želite produžiti članstvo potrebno je samo da nam dostavite dosadašnji članski broj, a ako prvi put postajete dio ove velike obitelji molimo Vas da ponesete i osobnu iskaznicu. Zapisano u genima - vjerni samo Bijelima!"'', navode.

Kopirati
Drag cursor here to close