Savvas Gentsoglou

Bivši igrač Hajduka otišao u Survivor

Savas je odlučio raskinuti ugovor s grčkom Kavalom kako bi otišao u Survivor. Grčki Survivor krenut će s emitiranjem 7. siječnja.
Sport / Nogomet | 05. 01. 2024. u 12:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hajduk je Savvas Gentsoglou došao kolovoza 2016. godine na posudbu iz talijanskog Barija. U splitskom klubu se zadržao do 16. srpnja 2018., kada je sporazumno raskinuo ugovor. Hajdukovi navijači ga pamte po finalu Kupa protiv Dinama u Vinkovcima u proljeće 2018.

Riječ je o katastrofalnoj reakciji kad se poskliznuo i tako poklonio naslov Dinamu, koji je golom Marija Gavranovića iz 55. minute došao do trofeja.

U toj prvoj sezoni je upisao 28 nastupa, od čega 26 u početnom sastavu. Nakon što je istekla posudba, odlučio je potpisati ugovor s Hajdukom na dvije godine. Na kraju je nakon 62 utakmice raskinuo ugovor u trenutku kada se Hajduk nalazio na pripremama na Pohorju. Nakon odlaska s Poljuda bio je u ciparskom Apoelu, zatim u saudijskom Al Adalahu, da bi se u ljeto 2021. vratio u domovinu, gdje je igrao za Lamiju, Makedonikos i Kavalu.

Sada je odlučio raskinuti ugovor s grčkom Kavalom kako bi otišao u Survivor. Grčki Survivor krenut će s emitiranjem 7. siječnja, a kandidati su već otputovali u Santo Domingo, glavni grad Dominikanske Republike.

Kopirati
Drag cursor here to close