Novi predsjednik

Zajec uoči PAOK-a: Tumba je užasan stadion, jako težak za igrati

Novi predsjednik Dinama Velimir Zajec poručio je kako igrači moraju biti mirni uoči utakmice s PAOK-om. Dodao je i kako Dinamo čeka teška utakmica.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2024. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva europska utakmica Dinama otkako je Velimir Zajec postao predsjednik je gostovanje na solunskom Toumba stadionu, u uzvratnoj utakmici osmije finala Konferencijske lige.

Kao čovjek koji živi u Grčkoj Zajec je ovih dana vrlo tražena osoba u medijima pa je tako dao par izjava za Sportal.gr.

"2:0 je jako dobar rezultat za nas i uvjeren sam da ćemo proći dalje. No, rekao sam igračima je PAOK jako dobar. Fantastična momčad koja ima dobre igrače i igra dobar nogomet", rekao je Zajec, okrenuvši se onoga što igrače čeka u onome što je trener Jakirović već nazvao grotlom:

"Moramo biti mirni. Toumba je užasan stadion, jako težak za igrati na njemu. Nije lako tamo proći bez poraza, no mi vjerujemo u sebe. Znamo koliko smo dobri i možemo podnijeti pritisak ove utakmice".

Zajec je otkrio nešto o tome kako Dinamo mora igrati da bi sačuvao naoko veliku, no ipak ne toliko sigurnu prednost, posebno ako PAOK rano postigne prvi pogodak.

"Želimo igrati pametno. Moramo držati posjed lopte. PAOK ima kvalitete koje dobro poznajemo. S druge strane, mi imamo jako dobar prekid i znamo čuvati loptu. Moramo i ovdje uspjeti u tome, a onda je pobjeda bliže. Igramo na stadionu gdje je teško igrati, protiv vrlo jake momčadi", zaključio je.

Kopirati
Drag cursor here to close