Prije prve utakmice večeras

Jakirović: PAOK je jako dobar po osvojenoj lopti

"Dosta su kompaktni, ne smijemo im dozvoliti puno prostora. Bio bih zadovoljan da odemo na uzvrat s najmanje jednim pogotkom prednosti", naglasio je Jakirović u najavi utakmice koja počinje u 21 sat.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2024. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji put su protiv Dinama igrali prosinca 2010. godine na skoro zaleđenom Maksimiru. Završilo je 0:1, Dinamo je tada lovio proljeće u Europi s Vahidom Halilhodžićem na klupi. Završilo je 0:1, Dinamo nije prošao dalje iako je tada izgledao dosta dobro u skupini.

Ove sezone je na početku u trećem kolu kvalifikacija PAOK bio koban za Hajduk, sada je ponovo u Zagrebu, na redu je prva utakmica osmine finala Konferencijske lige. PAOK je trenutačno prvi u Grčkoj ima bod više od drugog AEK-a i tri u odnosu na Olympiakos. Zadnje tri utakmice u prvenstvu PAOK je upisao tri pobjede. S druge strane, Dinamo ima niz od devet utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

"Očekuje nas zahtjevna utakmica. Prva je i morat ćemo biti pragmatični i jaki na lopti. PAOK je tvrda, čvrsta, mogu kazati i prgava momčad. Imali su malu krizu sredinom veljače, koju su prebrodili. To znači da su mentalno jaki. Kad ćemo imati loptu u svojim nogama, nećemo smjeti raditi neforsirane greške. Ima nas 16 plus dva golmana, imamo malo rovitih igrača nakon nedjelje, nadam se da će svi biti na dispoziciji. Razmišljam o jednoj ili dvije promjene. PAOK je jako dobar po osvojenoj lopti, najjači su u ofenzivnom trojcu. Dosta su kompaktni, ne smijemo im dozvoliti puno prostora. Bio bih zadovoljan da odemo na uzvrat s najmanje jednim pogotkom prednosti", naglasio je Jakirović u najavi utakmice koja počinje u 21 sat.

Kopirati
Drag cursor here to close