Legenda Modrid

Zajec postao ozbiljan kandidat za predsjednika Dinama

''Vidimo se uskoro u Zagrebu a u međuvremenu vas sve pozivam da se učlanite u Dinamo, pozdrav od Zeke i živio naš Dinamo!'', poručio je Velimir Zajec.
Sport / Nogomet | 08. 02. 2024. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono o čemu se spekuliralo posljednjih dana od danas je i službeno - Velimir Zajec kandidat je za predsjednika Dinama s liste "Dinamovo proljeće".

Legendarni Zeko uskoro iz Atene stiže u Zagreb, a navijači Dinama dali su mu punu potporu.

''Sretan sam što se okupila mlađa ekipa s respektabilnim poslovnim karijerama, s idejom da pomognu dinamu, ja o nogometu znam malo više od njih i zato sam tu da se primimo posla, ojačamo školu, učvrstimo prvu momčad i podignemo Dinamo na još veću razinu", izjavio je Zajec, prenosi Gol.hr.

Zajec je kandidat liste "Dinamovo proljeće", koju podržavaju Bad Blue Boysi. Bivši igrač, trener i direktor kluba iz Maksimira, kažu, točno je ono što je listi nedostajalo. 

Dugoočekivani izbori za Skupštinu održat će se za manje od mjesec dana, 2. ožujka.

Na izborima za Skupštinu navijači, odnosno članovi kluba, birat će 25 članova Skupštine, dok će njih 35 izabrati članovi Izvršnog odbora.

Skupština će imati ukupno 60 članova, a onda će oni izabrati predsjednika kluba.

Legendarni Zeko je za Dinamo odigrao 238 utakmica, postigavši 13 pogodaka, nakon čega je nastupao za grčki Panathinaikos. Za reprezentaciju Jugoslavije nastupio je 36 puta.

Kopirati
Drag cursor here to close