Prošao tjedan u kojem se sve trebalo znati

Za sada ništa novo

U taboru aktualnog prvaka, lidera prvenstva zvanično je za sada sve po starom, iako su se najavljivale neke zvanične informacije o statusu šefa struke, Sergeja Jakirovića do kraja prošlog tjedna. Za sada ih nema.
Sport / Nogomet | 26. 11. 2022. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz sadašnje perspektive veljača je poprilično daleko. Točnije, druga polovina, kada se utakmicama Kupa nastavlja drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. Na ionako dugu pauzu, došao je dodatak zbog Katara i Svjetskog pa će igrači malo pričekati dok se ponovo susretnu na terenu.

To naravno ne znači da se u klubovima ništa ne događa, neki već slažu igračku križaljku, neki mijenjaju uprave, neki traže trenere... U taboru aktualnog prvaka, lidera prvenstva zvanično je za sada sve po starom, iako su se najavljivale neke zvanične informacije o statusu šefa struke, Sergeja Jakirovića do kraja prošlog tjedna. Za sada ih nema.

Situacija u kojoj su nalaze Zrinjski i Jakirović je svakako specifična. Za Zrinjski bi bilo idealno zadržati trenera s kojim je momčad napredovala, ostvarila jako puno, ali isto tako u zemlji kao što je BiH novca za bacanje nema i jedan dobar transfer bi prvacima itekako dobro došao. Ista je stvar sa Jakirovićem. Osvojio je naslov, oborio rekorde, izbacio na površinu neke nove igrače, motiva ne nedostaje, ali opet trenerski posao je takav. Izazov je recimo i Rijeku s kojom se Jakirović povezuje izvući iz jedne izuzetno teške situacije. Što bi bio samo još jedan plus za Sergeja prilikom realiziranja eventualno nekog novog transfera.

Za sada o ovom trenutku čini se nekih velikih promjena u odnosu na posljednjih pet- šest dana nema. Jakirović je službeno trener Zrinjskog. Što se tiče novih imena nezvanično se povezuju igralči poput Mulahusejnović i Hiroša, ali naravno status trenera je povezan s dolaskom novih igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close