Ne prestaju dolaziti ponude

Jakirović komentirao interes Rijeke: "Sad će pauza, pa ćemo o svemu pričati"

Aktualni trener Zrinjskog Sergej Jakirović svojim rezultatima u Premijer ligi BiH naveo je nekoliko članova HNL-a da ga požele vidjeti na svojoj klupi.
Sport / Nogomet | 19. 11. 2022. u 13:57 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sergej Jakirović svojevremeno je s Goricom bio hit HNL-a, a nakon što je sa Zrinjskim oborio sve moguće rekorde u BiH sada je poveća lista klubova iz Hrvatske koji bi ga doveli.

Još prošle zime zagrebački Dinamo želio ga je vidjeti u svojim redovima, no tada ga HŠK Zrinjski nije pustio. Ipak, pošto su HNL klubovi platežno moćniji, a ni Jakirović ne skriva da mu imponira povratak u HNL, pitanje je vremena kada će se vratiti u Hrvatsku.

U posljednje vrijeme kao moguće destinacije spominju se njegov bivši klub Gorica, te pogotovo Rijeka. Njihov gazda Damir Mišković navodno želi upražnjenu klupu popuniti Jakirovićem, a kada on nešto zacrta obično to ispuni.

"Imam ugovor sa Zrinjskim. Klub je upoznat sa svakom ponudom koja dođe i prvo se razgovara sa Zrinjskim. Kada završi prvenstvo svaku ponudu ćemo razmotriti, kao što smo razgovarali i prije godinu dana. To je jedino što mogu komentirati", odgovorio je Jakirović na pitanje novinara da prokomentira interes Rijeke. 

"I to da se dovodim u vezu s takvim klubovima je kompliment nama. Nije mala stvar što smo napravili i to ljudi prate i cijene. Sad, hoću li ja ostati, to ne mogu komentirati. Što god bude bit će u dogovoru s klubom". 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close