Posljednja utakmica?

VIDEO | Jakirović se opraštao s navijačima? "Ovaj tjedan će se znati sve"

Nogometaši Zrinjskog svladali su Borac s 1:0 na oproštaju od navijača za ovu godinu.
Sport / Nogomet | 20. 11. 2022. u 18:37 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je dobio Borac s 1:0 i to postigavši pogodak s igračem manje, budući da je u 52. minuti isključen Nikola Mandić.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Probali smo raditi ono što smo pripremali, koliko je to bilo moguće s obzirom da je teren bio u takvom stanju u kakvom je bio. Mandić je imao zicer i mogli smo povesti, ali i nakon što smo dobili crveni karton opet smo kontrolirali sve. Mogli smo nakon Barišićevog gola i drugi dati, ali veseli me nula udaraca igrača Borca u okvir našeg gola", rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović očito zaboravivši da je Marin Magdić s gol linije izbio pokušaj s centra Nikole Andrića. 

Ipak, Zrinjski je došao do velike pobjede, pogotovo jer je igrao bez Nemanje Bilbije, koji je otpao u posljednji čas.

"U odnosu na utakmicu kod Tuzle falilo nam je pet igrača, ali jako sam sretan da su igrači koji su ih zamijenili dali doprinos i da smo pokazali širinu", dodao je. 

Nakon utakmice Jakirović se otišao pozdraviti s Ultrasima, što su mnogi shvatili kao njegov oproštaj od navijača, odnosno potvrda odlaska u Rijeku, o čemu se danima govori. 
 
"Kraj je polusezone i normalno da se želiš oprostiti od njih, zahvaliti im za podršku u ovoj godini. Rekao sam i prije utakmice da imam ugovor sa Zrinjskim i ne skrivam da ima ponuda, ali kroz ovaj tjedan će se sve znati", zaključio je Sergej Jakirović.
Kopirati
Drag cursor here to close