Velež - Zrinjski

Za finale nogometnog Kupa BiH nema ulaznica u slobodnoj prodaji

Zbog specifičnosti utakmice, i zbog sigurnosnih uvjeta s obzirom na to da se radi o gradskim rivalima, karte za utakmicu neće biti u slobodnoj prodaji.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2023. u 12:46 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji za finalnu utakmicu nogometnog Kupa Bosne i Hercegovine, između mostarskih rivala Veleža i Zrinjskog, 17. svibnja na zeničkom stadionu "Bilino polje", priopćili su jutros iz Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NS BiH).

"Zbog specifičnosti utakmice, i zbog sigurnosnih uvjeta s obzirom na to da se radi o gradskim rivalima, karte za utakmicu neće biti u slobodnoj prodaji. Oba kluba su putem NS BiH preuzela po 3.000 ulaznica za svoje navijače te će se prodaja karata vršiti isključivo putem klupskih struktura po cijeni od 25 KM, najranije od srijede 10. svibnja 2023. godine.

FK Velež i HŠK Zrinjski će međusobno iskoordinirati da prodaja ulaznica za finalnu utakmicu Kupa naše zemlje krene u isto vrijeme. Dodatne informacije o načinu prodaje i distribuciji ulaznica možete dobiti od FK Velež i HŠK Zrinjski", navode se u priopćenju NS BiH.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close