Nakon poraza na Grbavici

Jusufbegović: Žao mi je što je utakmica odlučena na način na koji jeste

"Šteta što jednu ovakvu utakmicu odluči taj gol, presudi to što je presudilo. Žao mi je što nije pobijedio onaj tko je zaslužio", rekao je nakon utakmice Jusufbegović.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2023. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izgubio je Velež još jednu važnu utakmicu u ovoj poprilično teškoj i neizvjesnoj završnici sezone. Činilo se u jednom trenutku kako bi se baš revanš utakmica polufinala Kupa mogla reprizirati, ali nakon gola Veleža za izjednačenje i propuštenih prilika, na kraju Željezničar slavio golom Haračića. Golom koji jeste diskutabilan, ali koliko god se polemiziralo, pričalo, tu se sada više ništa neće promijeniti. Borba za Europu kroz prvenstvo za to četvrto mjesto će u posljednja tri kola za Velež biti otežana, ne i nemoguća.

"Ono što nam je nedostajalo u prvom poluvremenu je svakako komunikacija, malo više intencije da se napadne prostor iza zadnje protivničke linije. Nismo se držali plana, pravili smo neke dječje greške u izgradnji napada, nedisciplina nas je koštala činjenice da smo imali taj gol zaostatka. U drugom dijelu je izgledalo bolje, postigli smo gol, imali prilike Haskića i Wallaca i onda smo primili gol, čudan gol. Naš golman se sudario protivničkim igračem, podržali smo ga, ja, ostali igrači, sve u svemu mislim da smo treću utakmicu zaredom bili bolji od Željezničara što nije mala stvar što smo izgubili jer klaun nije došao na vrijeme da izbuši lopte. Šteta što jednu ovakvu utakmicu odluči taj gol, presudi to što je presudilo. Žao mi je što nije pobijedio onaj tko je zaslužio. Rezultatom možemo biti zadovoljni, ali ponosni idemo kući. Ulaskom u finale mi smo otvorili tu mogućnost da četvrti mjesto vodi u Europu, mi ćemo se do kraja boriti. Imamo to finale Kupa, imamo puno problema s ozljedama, ali ćemo se boriti do kraja", rekao je nakon utakmice Nedim Jusufbegović.

Kopirati
Drag cursor here to close