Lemina i Doherty

Wolverhampton bolji od Chelseaja

Tko zna u kojem bi pravcu utakmica otišla da je Sterling zabio ono što nije u 32. minuti u situaciji tri na jedan. Vjerojatno je ovo jedan od većih promašaja ove sezone ukupno gledajući Premiership.
Sport / Nogomet | 24. 12. 2023. u 17:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Chelsea nikako ne uspijeva pronaći pravi put. Slično kao Manchester United. Jednostavno u ovom trenutku teško je pronaći ekipu protiv
koje je sastav trenera Mauricija Pochettina favorit. Bez obzira na položaj klubova na tabeli.

Danas je Chelsea poražen od Wolverhamptona u gostima 2:1, što je četvrti poraz u šest posljednjih kola. Tko zna u kojem bi pravcu utakmica otišla da je Sterling zabio ono što nije u 32. minuti u situaciji tri na jedan. Vjerojatno je ovo jedan od većih promašaja ove sezone ukupno gledajući Premiership. I onda je nakon kornera u 51. minuti glavom pogodio Mario Lemina.

Video: Wolves - Chelsea 2:1 

Rezultat se nije mijenjao do druge minute sudačke nadoknade kada je Doherty u maniri napadača odlično reagirao na jednu odbijenu loptu i odveo Wolvese do prednosti koja se pokazala nedostižnom. Do kraja je Christopher Nkunku uspio samo ublažiti poraz gostiju.

Newcastle, Manchester United, Everton i sada Wolverhampton su ekipe koje su u posljednjih šest kola nanosile poraz Chelseaju koji se unatoč stotinama milijuna potrošenih na transfere nalazi na desetom mjestu tablice. Londonski klub ove sezone ima osam poraza i ponovno bi mogao ostati bez Europe.

Kopirati
Drag cursor here to close