Trener Slovana pred večerašnji revanš

Weiss: Moramo pokazati svoje najbolje lice, ako želimo proći

"Moramo pokazati kvalitetu, moral i naše najbolje lice ako želimo proći u skupinu" naglasio je trener Slovana Wladimír Weiss
Sport / Nogomet | 25. 08. 2022. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je trener Slovana Wladimír Weiss prije prve utakmice najavljivao puno toga, na terenu je njegova momčad ponudila jako malo. Skoro ništa. I skoro su Slovan provukao, međutim Bilbija je u 90.minuti pogodio za 1:0. Situacija u kakvoj ove sezone prvak Slovačke nije bio nakon prve utakmice. U pojedinim fazama određenih utakmica jeste. U nekim su se uspjeli vratiti, izvući, u nekim ne.

"Vjerujem da ćemo u revanšu biti bolji. Vraćaju nam se Myenty Abena, Juraj Kucka i Jaromír Zmrhal koji je tu, iako nije 100 posto spreman. Svi koji izađu na teren moraju dati puno više nego što je to bio slučaj u Mostaru, ali istovremeno moramo biti oprezni u obrani. Mi smo protiv Batumija na terenu stizali zaostatak, u Budimpešti, kući smo protiv Olympiakosa izjednačili, mislim da momčad ima snagu za stići zaostatak. Znamo igrati nogomet, ako tome pridodamo borbenost i zalaganje onda je tu rezultat, ako igramo kao u pojedinim dijelovima utakmice u Mostaru ili prvenstvu, onda je to problem. Razgovarali smo međusobno, rekli jedni drugima što moramo uraditi. Moramo pokazati kvalitetu, moral i naše najbolje lice ako želimo proći u skupinu" naglasio je trener Slovana Wladimír Weiss koji i ovaj pu ne računa na Dávida Holmana, Ibrahim Rabiu, Weissa mlađeg ali sada i Tigrana Barseghana koji je u Mostaru dobio crveni karton.

Kopirati
Drag cursor here to close