Treneru Slovana ništa nije jasno!

Weiss: Nadam se da možemo pobjediti dva razlike

"Nismo igrali dobro, ne znam koji je razlog za to. Analizirat ćemo utakmicu i vidjeti šta se desilo" istakao je trener Slovana.
Sport / Nogomet | 18. 08. 2022. u 23:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je pričao na presici prije utakmice kako će u Mostaru probati pobijeti, na terenu je to bilo poprilično blijedo, daleko od onoga što najavio i zamislio trener Slovana Vladimir Weiss. Da stvar bude zanimljivija, Weiss nije imao objašnjenje za lošu igru svoje momčadi. Posebno što se tiče igre prema naprijed. Čini se ipak po njegovoj izjavi da je više razmišljao o tome kako ne primiti gol.

"Nismo ništa kreirali prema naprijed. Pripremali smo se da ne primimo gol, nažalost jedna reakcija našeg defanzivca bila je loša i primili smo gol. Sada se fokusiramo na revanš. Zrinjski je danas zasluženo pobijedio. Mi moramo postići dva gola i ne primiti. Nadam se da ćemo uspjeti pobijediti dva razlike, ali moramo pokazati kvalitet na terenu protiv jako dobrog protivnika. Nismo igrali dobro, ne znam koji je razlog za to. Analizirat ćemo utakmicu i vidjeti šta se desilo" istakao je trener Slovana. 

Kopirati
Drag cursor here to close