Everton se spasio u 96. minuti

Watford sekunde dijelile od prve pobjede u povijesti na Goodison Parku

Warford su samo sekunde dijelile od prve pobjede u povijesti na Goodison Parku, ali ipak nisu uspjeli izdržati.
Sport / Nogomet | 11. 12. 2018. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjem susretu 16. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je odigrao 2-2 protiv Watforda izjednačivši iz slobodnog udarca u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Warford su samo sekunde dijelile od prve pobjede u povijesti na Goodison Parku, ali ipak nisu uspjeli izdržati.

Domaćin je poveo u 15. minuti golom Richarlisona koji je zabio svom bivšem klubu. Bit će još dosta govora o ovom pogotku jer je Theo Walcott koji je sudjelovao u akciji bio u zaleđu. Watford je izjednačio u 63. minuti autogolom Seamusa Colemana. Pucao je Roberto Pereyra pogodivši vratnicu od koje se lopta odbila u Colemana pa u gol.

Video: Golovi i izgledne prilike s utakmice Everton - Watford

Samo dvije minute kasnije gosti su u potpunosti okrenuli rezultat. Ponovo je u glavnoj ulazi Pereyra, ovoga puta kao asistent, a gol glavom zabio je Abdoulaye Doucoure. Vrlo brzo uslijedilo je novo uzbuđenje. Domaćin je u 68. minuti imao priliku izjednačiti iz jedanaesterca, no Ben Foster je obranio udarac Gylfija Sigurdssona. Kazneni udarac je skrivio Kabasele oborivši Minu, javlja Hina.

Kada se već činilo kako će gosti osvojiti sva tri boda, Lucas Digne je zabio za 2-2 iz slobodnog udarca u šestoj minuti nadoknade.

Na ljestvici vodi Liverpool sa 42 boda, Manchester City ima bod manje, a na trećem mjestu je Tottenham sa 36 bodova. Slijede Chelsea (34), Arsenal (34), Manchester United (26) i Everton (24).

Na zadnja dva mjesta su Southampton i Fulham sa po devet bodova.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close