Niksi se šupa s Englezima

Vlašić naljutio fanove Evertona: Liverpool osvaja Ligu prvaka!

Mladi hrvatski reprezentativac je prošle sezone iz Hajduka prešao u Everton, no tamo se nije naigrao. Početkom ove sezone odlučio je promijeniti sredinu i otići na posudbu u CSKA Moskvu, a tamo se potpuno preporodio.
Sport / Nogomet | 24. 10. 2018. u 14:34

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ligu Prvaka će ove sezone osvojiti Liverpool, prošle su bili u finalu, a sad su još i jači, rekao je Nikola Vlašić i navukao bijes navijača Evertona.

Pored Redsa on kao favorite vidi Manchester City, Barcelona, Juventus i Real Madrid.

Ovo je svojevrsna otrovna strelica prema klubu koji se prema njemu nije baš odnosio najbolje i gdje je doslovno cijelu godinu proveo na klupi. Fanovi kluba priželjkivali su njegov povratak, no nakon što je nahvalio njihovog najljućeg rivala, teško da će ga dočekati raširenih ruku.

Mladi hrvatski reprezentativac je prošle sezone iz Hajduka prešao u Everton, no tamo se nije naigrao. Početkom ove sezone odlučio je promijeniti sredinu i otići na posudbu u CSKA Moskvu, a tamo se potpuno preporodio.

Vlašić igra nogomet karijere, a nije baš fasciniran načinom igre kojeg gaje engleski klubovi.

"U Premier ligi samo nekoliko momčadi igra pravi nogomet koji je zanimljiv oku, a to su momčadi koje treniraju strani treneri kao što su Klopp i Guardiola. Ostale momčadi misle samo na obranu, fokusiraju se na fizičke aspekte, ja tako ne želim igrati", kaže Nikola Vlašić.

Njegov Everton, čiji je i dalje član, gaji sličan stil, a prošle je sezone klub završio na osmom mjestu, na kojemu se i trenutačno nalazi. Iz njegovih se izjava da zaključiti kako se Nikoli baš i ne ide natrag, osim možda ako ga u svoje klubove pozovu Klopp ili Guardiola.

Ipak, on bi radije u španjolsku LaLigu.

"Volio bih u budućnosti igrati u španjolskoj LaLiigi, igraju tehnički nogomet i to mi se jako sviđa", zaključio je Nikola Vlašić u razgovoru za Gazzettu dello sport.

Vlašić je u Moskvi našao svoje mjesto pod nogometnim suncem i trenutno igra fantastično. Zabio je četiri gola i asistirao dva puta u 10 utakmica u svim natjecanjima te je uz to srušio veliki Real Madrid na Lužnikiju.

Postao je igrač s vizijom ruske momčadi, njihov glavni motor i organizator igre. Kao nagrada za sjajne igre ubrzo bi trebao stići i poziv izbornika Dalića u A reprezentaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close