Dosta je bilo

Walkeru "cipela", Annie Kilner više nije mogla izdržati

Čini se kako definitino došao kraj braku Kylea i Annie. Annie je na Instagramu objavila da se Walker već iselio iz njihove vile od tri milijuna eura.
Sport / Nogomet | 11. 01. 2024. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kyle Walker već od ranije ima obiteljskih problema. Prošle godine su ga kamere uhvatile prvo kako pleše s nekom djevojkom, a onda nakon toga spušta donji dio trenirke i pokazuje, zna te što već u nekom baru.

"Moj suprug je kreten", navodno se Annie Kilner povjerila prijateljima nakon što je incident procurio u javnost.

Annie i Kyle Walker u braku su od studenog 2021. godine, a javnosti su od još od ranije poznate neke ljubavne avanture ovog engleskog reprezentativca. Kyle je od ranije priznao da je otac djeteta manekenke i influencerice Lauryn Goodman, dok je 2019. godine reality zvijezda Laura Brown tvrdila kako se seksala s nogometašem u njegovom Bentleyju.

Poznati su također, njegovi incidenti s prostitutkama. Cityjeva zvijezda Walker je navodno imao i orgije s prostitutkama za vrijeme pandemije koronavirusa.

Čini se kako definitivno došao kraj braku Kylea i Annie. Annie je na Instagramu objavila da se Walker već iselio iz njihove vile od tri milijuna eura.

"Ovo objavljujem kao odgovor na sva nedavna pitanja medija o svom braku. Poslije puno godina braka i troje divne djece odlučila sam prekinuti s Kyleom. Ne želim dalje ništa komentirati. Zasad tražim da se poštuje privatnost mene i naše troje male djece u ovom teškom trenutku."

Kopirati
Drag cursor here to close