Otvorio se nakon utakmice

Walker: Nekad nisam imao funtu za sladoled

Sjećam se kad bi prolazio kombi i zvonio, a moja mama nije imala jednu funtu dati mi za sladoled. A sada je tu sa mnom i dijeli ovo prekrasno iskustvo. Bog je blagoslovio," poručio je Kyle svojoj mami nakon finala
Sport / Nogomet | 13. 06. 2023. u 00:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kyle Walker je u svojoj 33 godini dočekao najveći trenutak igračke karijere. Iako smo navikli gledati kao startera, u finalu protiv Intera je dobio priliku tek u završnici utakmice. U posljednjih 13 minuta. Danas je to igrač koji tjedno zarađuje 160 tisuća funti, a godišnje 8.3 milijuna funti, što je gotovo 10 milijuna eura. Ipak, nakon finala se Kyle prisjetio nekih drugih, puno težih vremena. Vremena odrastanja u siromaštvu.

Nakon pobjede došao je do pulta BT Sportsa uz teren, gdje mu je komentator Rio Ferdinand rekao kako je bilo lijepo gledati ga kako trijumf slavi igrajući se s djecom na terenu te ga pitao koliko mu u ovakvim trenucima znači obitelj. Walker je odgovorio:

"Ja živim svoj san, ali ne zaboravljam odakle sam došao i kako mi je bilo. Tu su na tribinama moji mama i tata. Dolazim iz Sheffielda, a znate da tamo nije lako. Sjećam se kad bi prolazio kombi i zvonio, a moja mama nije imala jednu funtu dati mi za sladoled. A sada je tu sa mnom i dijeli ovo prekrasno iskustvo. Bog je blagoslovio."

Kopirati
Drag cursor here to close