Newcastle sve bliži najboljima

Villa s Emeryjem razbila United, Ronaldo tankih živaca

Aston Villa je razbila Manchester United 3:1 u čijem se dresu ponovo pojavio Cristiano Ronaldo.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2022. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unai Emery nije mogao poželjeti ljepši povratak u Premiership. Španjolski trener je preuzeo Aston Villu koja se muči posljednjih sezona, ali je danas protiv Manchester Uniteda izgledala kao jedna od najboljih na Otoku. Aston Villa je razbila Manchester United 3:1 u čijem se dresu ponovo pojavio Cristiano Ronaldo. Međutim, Villa je danas krenula furiozno.

Do 15. minute već je bilo 2:0. Prvo je Leon Bailey u 7. minuti pogodio, a onda je sjajan gol četiri minute poslije postigao Lucas Digne iz slobodnog udarca. Manchester United je ipak do poluvremena smanjio zaostatak spretnim golom nakon što se lopta odbila od Jacoba Ramseyja. Na kraju se Ramsey iskupio fenomenalnim golom za 3:1.

Sve što smo od Uniteda vidjeli u drugom poluvremenu jeste malo hrvanja nervoznog Cristiana Ronalda i Tyrona Mingsa. Obojica su bila daleko od lopte, ali uslijedilo je "hrvanje" u koje su se morali umiješati i ostali igrači obje momčadi kako bi rastavili sukobljeni dvojac, a Mings je završio na travi. Na kraju su obojica dobila po žuti karton.

Navijači Newcastlea nakon dugo, dugo vremena uživaju. Silni novci uloženi se polako vraćaju, momčad je već sada među četiri najbolja na tabeli. Miguel Almiron je načeo Southampton u 35. minuti svojim sedmim golom u sedam utakmica. U drugom dijelu Chris Wood je povisio na 0:2, nakon čega je postalo jasno kako će Southampton danas teško do bodova. Četiri minute nakon gola Wooda, ide još jedna brza akcija gostiju koju će zaključiti Willock.

Zvižduci domaćih navijača su bili sve jači, nije ih ublažio ni gol Perraud jer je Saint-Maximin u drugoj minuti nadoknade postavio konačnih 1:4. Southampton je jako nisko na tabeli, trenutačno je tek 18. i pitanje je što će biti u narednom periodu s trenerom Hasenhuttlom.

West Ham je u još jednom londonskom okršaju vodio protiv Crystal Palacea 1:0, golom Said Benrahma, ali su gosti uzeli sva tri boda. Wilfried Zaha je do poluvremena izjednačio na 1:1, dok je trijumf gostima osigurao Michael Olise u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Ovo je treći poraz West Hama u posljednjih pet utakmica.

Kopirati
Drag cursor here to close