Prvi dojmovi

VIDEO | Šunjić: Zadovoljstvo je vratiti se u voljeni klub

Toni Šunjić, iskusni branič i povratnik u redove HŠK Zrinjski nije krio zadovoljstvo povratkom u Mostar nakon bogate inozemne karijere.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2024. u 16:30 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Zadovoljstvo mi je nakon toliko godina vratiti se u svoj voljeni klub", kazao je Toni Šunjić upitan o prvim dojmovima nakon povratka u Mostar.

"Danas je prvi trening već prošao i zadovoljan sam klubom i organizacijom koja je na nivou. Trening je bio odličan i nadam se da ću se uskoro uključiti u puni pogon. U dogovoru s trenerom ćemo vidjeti za koliko bi mogao biti u potpunosti spreman. Nadam se da će to biti što prije i da ćemo imati uspješnu drugu polusezonu", zaključio je Šunjić.

Podsjetimo, HŠK Zrinjski u utorak je konačno otklonio sve sumnje kada je u pitanju povratak Šunjića u redove "Plemića" s obzirom da se o ovom transferu pričalo već mjesecima.

35-godišnji Mostarac potpisao je ugovor do kraja sezone 2024./2025., a u svoj matični klub vraća se nakon punih dvanaest godina u kojima je igrao u Ukrajini (Zorya Lugansk), Rusiji (Kuban Krasnodar, Dinamo Moskva), Njemačkoj (Stuttgart), Italiji (Palermo) i Kini (Henan).

Službeni debi u dresu Plemića Šunjić je upisao kao 18-godišnjak, 2. kolovoza 2007. u europskom porazu od Partizana, već u prvoj sezoni sa Zrinjskim je osvojio Kup BiH, a onda u sljedećoj kao vrlo važan igrač dao veliki doprinos u osvajanju našeg drugog naslova prvaka.

Na startu sezone 2010./2011. prvi put je otišao na posudbu u inozemstvo, odnosno u belgijski Kortrijk, nakon čega se vratio u Mostar i u prvom dijelu sezone 2011./2012. stigao do brojke od 105 službenih nastupa u dresu s lentom.

U dresu A reprezentacije BiH upisao je 41 nastup s kojom je 2014. nastupio na Svjetskom prvenstvu.

"Toni, dobro došao natrag u svoj Zrinjski! Želimo ti puno sreće i uspjeha u najdražem dresu", poručili su iz HŠK Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close