Sretno!

Čanađija se emotivnom porukom oprostio od Zrinjskog: Nikad teže otići!

Bivši igrač HŠK Zrinjski Dario Čanađija emotivnom porukom oprostio se od navijača, suigrača i kluba nakon što je potvrđen njegov odlazak u Kifisia FC.
Sport / Nogomet | 01. 02. 2024. u 12:12 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dario Čanađija, sada već službeno bivši nogometaš HŠK Zrinjski oprostio se od kluba emotivnom porukom na službenom Instagram profilu.

"Nikad teže otići! Toplina suigrača, prijatelja, kluba i cijeloga grada je nevjerojatna. Od prvog dana u klubu vidiš da klub raste, da je stvarno europski i da se taj uspjeh stvarao generacijama prije svega sa stupovima ekipe koji su tu već dugo kao Bića, Slobo, Bare, Zloma, Čarli, Soki, Tić, Juka, Memo, Sena, itd. Jako kvalitetni suigrači, a prije svega ljudi".

"Falit će mi puo toga kao već sad tri leće i "ko fol zdravi kolač" u aldiju, Slobin cijeđeni ananas u "Black Pearlu", Doručak u "Fit Baru", kameni stolovi u "Kartingu", slava kod Brane, 100 kava, čajeva i ćikorija dnevno. Ali ostaju uspomene i to samo lijepe za cijeli život i prijatelji za cijeli život. Teren je uvijek najveće mjerilo i zna mostarska raja cijeniti dobar dribling, pas s očima, lip gol (tu sam ja tanak), ali zna cijeniti odnos, profesionalizam i ponašanje prema dresu s lentom i ono bacanje na glavu u svakoj utakmici i to pod Bijelim brijegom nikad ne smije izostati".

"Hvala Mostaru, hvala Ultrasima koji su tu bili stalno - od Armenije, pa do Islanda i bili su stvarno prava podrška. Svima veliki pozdrav i vidimo se krajem petog mjeseca na proslavi duple krune. P.S. Valjda će mi Bića, Slobo i Bare dat barem da se uslikam s peharima. Igraj do kraja", poručio je Čanađija.

Podsjetimo, Čanađija je u Mostar stigao u ljetnom prijelaznom roku, službeni debi upisao je u trijumfu protiv armenskog Urartua (1:0), a u prvom dijelu sezone nastupio je u 31 utakmici, a karijeru nastavlja u grčkom prvoligašu Kifisia FC.

Kopirati
Drag cursor here to close