Navijači oduševljeni

Zrinjski fenomenalnim videom potvrdio: Vratio se Toni Šunjić!

Odlaskom Stipe Radića i Mateja Senića otvorilo se mjesto u obrani HŠK Zrinjski, a popunit će ga više nego poznato ime.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2024. u 11:34 Z. D. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijače mostarskog Zrinjskog oduševile su ovoga jutra objave kluba na društvenim mrežama koji je potvrdio veliku vijest - u redove Plemića vraća se Toni Šunjić!

Samo dan nakon što je HŠK Zrinjski objavio kako je raskinuo ugovor s Matejom Senićem, hrvatskim stoperom koji je zbog ozljede igrao manje nego se očekivalo i koji je strijelac važnog gola Urartuu u kvalifikacijama za Ligu prvaka, mostarski klub potpisao je novog stopera.

Zrinjski je prvo na službenoj objavio stihove pjesme Josipa Bilaća i klape "Amo ća-Mostar" - "Vratio sam se svome jugu, u raj, u svoj rodni kraj".

Ubrzo nakon toga uslijedila je i objava fenomenalnog video zapisa u kojemu je potvrđena informacija o povratku Šunjića u rodni grad i klub.

U videu se smjenjuju kadrovi Šunjića koji vozi automobil i grada na Neretvi, da bi na kraju videa Šunjić stigao na brdo Hum te ispod križa obukao dres Zrinjskog.

35-godišnji Mostarac napustio je nedavno kineski klub Henan, u kojem je igrao od početka 2021. godine.

Podsjetimo, prve korake Šunjić je napravio u Zrinjskom, a kasnije je igrao i za Kortrijk, Zorju, Kuban, Stuttgart, Palermo, Dinamo iz Moskve te kineske Beijing Guoan i Henan.

Za reprezentaciju BiH je odigrao 41 utakmicu i postigao jedan gol.

Kopirati
Drag cursor here to close