Nakon uvreda na Olimpicu

VIDEO I Stanković: Hvala Joseu, ali ja sam to što jesam

"Što se tiče povika, ja sam ponosan na to što jesam. Ponosan sam što sam Cigan!"; zaključio je 45-godišnji trener i bivši srpski reprezentativac.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2023. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dejan Stanković je u listopadu prošle godine preuzeo momčad Sampdorije. Koja je u velikim problemima, rezultatskim, organizacijskim, kako hoćete i koja će teško izboriti opstanak. U 22. utakmice pod vodstvom Stankovića, Sampdorija je ostvarila četiri pobjede.

Proteklog vikenda Stankovićeva momčad je gostovala u Rimu, na stadionu na kojem je odigrao toliko dobrih utakmica, ali kao igrač Lazija. Što naravno navijači Rome nisu zaboravili. Nakon što je kao trener Sampdorije prigovarao sucu, navijači Rome su mu počeki skandirati rasistički "Cigane".

Čim su počeli s tim povicima Stankoviću, Mourinho je ustao s klupe te prema južnoj tribini Olimpica pokazivao navijačima da prestanu. Nakon utakmice Stankovića su novinari pitali da prokomentira situaciju.

Video: Roma - Sampdoria 

"Razočaravajuće je da se tako nešto događa. Puna mi je kapa više tih incidenata, toliko da ih više ne želim ni komentirati. Hvala Joseu na toj gesti, jer ja u prvom trenutku nisam ni shvatio što se događa. A što se tiče povika, ja sam ponosan na to što jesam. Ponosan sam što sam Cigan!"; zaključio je 45-godišnji trener i bivši srpski reprezentativac.

Kopirati
Drag cursor here to close