Serie A

Treći poraz Intera u nizu, gostujuća pobjeda Atalante

Talijanski nogometni doprvak Inter iz Milana pretrpio je treći uzastopni poraz u Serie A izgubivši na svom terenu od Fiorentine s 0-1 u susretu 28. kola.
Sport / Nogomet | 01. 04. 2023. u 20:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedini pogodak postigao je Giacomo Bonaventura u 53. minuti kada je najbrže reagirao na odbijenu loptu nakon što je Onana obranio udarac Cabrala.

Fiorentini je ovo peta uzastopna prvenstvena pobjeda kojom je skočila na osmo mjesto ljestvice s 40 bodova, dok je Inter i dalje treći s 50 bodova.

Kapetan ekipe Intera na ovoj udtakmici Marcelo Brozović igrao je za Inter do 78. minute, kada ga je zamijenio Edin Džeko. Najzanimljiviji detalji OVDJE

Atalanta je u prvoj utakmici 28. kola talijanskog prvenstva kao gost svladala posljednji Cremonese s 3-1 (1-0).

Atalantu je u vodstvo doveo De Roon (44) u završnici prvog poluvremena, na 1-1 je iz kaznenog udarca poravnao domaći kapetan Ciofani (56-11m), da bi pobjedu gostima osigurali igrači s klupe Boga (72) i Lookman (90+3) nakon lijepih akcija čitave momčadi. GOLOVI

Ovom pobjedom Atalanta je skočila na četvrto mjesto s 48 bodova, koliko ima i peti Milan, četiri boda više ima drugi Lazio, dva više treći Inter, a jedan manje šesta Roma.

Uvjerljivo vodeći je Napoli sa 71 bodom.

Kopirati
Drag cursor here to close