Bayer ne popušta

VIDEO I Stanišić za produžetak Bayerove serije bez poraza

Ovo je bila 45 utakmica Bayera bez poraza, trenutačno je ekipa na 38 pobjeda i sedam remija.
Sport / Nogomet | 21. 04. 2024. u 21:05 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayer Leverkusen i dalje nastavlja svoju priču bez poraza. Po tko zna koji put su se ove sezone, novi prvaci izvukli. I to u situaciji kada je Xabi Alonso odlučio praviti određene promjene. Pa se Borussiji Dortmund suprostavio bez klasičnog špica.

Boniface i Schick su ostali na klupi do same završnice utakmice, do 83. minute. Dvije minute ranije, lijepu akciju Brandta i Sabitzera je završio
topovskim udarcem Füllkrug. Međutim, za pobjediti Bayer protivnik mora ponuditi nešto više. U 97. minuti Kobel je izbacio jednu loptu u korner iako je pitanje gdje bi ona završila da golman domaćih nije reagirao. Iz tog kornera Wirtz je pronašao Stanišića koji pogađa za konačnih 1:1. Ovo je bila 45 utakmica Bayera bez poraza, trenutačno je ekipa na 38 pobjeda i sedam remija.

Video: Borussia - Bayer 

Werder je na svo terenu savladao Stuttgart 2:1 i uhvatio tri boda vrijedna vrlo vjerojatno opstanka. Dvostruki strijelac u momčadi Werdera bio je Marvin Duksch koji je pogotke postigao u 28. i 49. minuti. Jedini pogodak za Stuttgart postigao je Deniz Undav u 71. minuti. S tri nova boda Werder je pobjegao iz opasne zone te se 34 boda zauzima 11. mjesto na ljestvici.

Ovo je Stuttgartu sedmi poraz te sa 63 boda zauzima treće mjesto na ljestvici sa tri boda manje iza drugoplasiranog Bayerna te četiri boda više od četvrtoplasiranog Leipziga.

Kopirati
Drag cursor here to close