Tri utakmice jedan bod

VIDEO I Slabi Udinese šokirao Juventus

Slobodan udarac je izveo Lazar Samardžić, iskosa s desne strane. Jedini Talijan u postavi Udinesea, Lucca je zakačio loptu, Alex Sandro je loše reagirao, što je iskoristio Gianetti.
Sport / Nogomet | 13. 02. 2024. u 00:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus je u problemima. Tri utakmice zaredom je bez pobjede. Dvije je igrao na svom terenu, protiv Empolija i Udinesea. I dok je Empoli dohvatio bod, Udinese je uzeo sva tri. U ovom trenutku 14. kola do kraja je jako puno, ali Inter sada ima sedam bodova više, ali i utakmicu manje. Tako da bi u slučaju trijumfa protiv Atlante otišao na velikih, realno teško dostižnih plus deset.

Slaba je utjeha navijačima Juventusa to što su imali veliki posjed (70 posto), što su uputili 14 udaraca, šest u okvir gola, što su imali nekoliko dobrih prilika, gosti su svoj jedan jedini pretvorili u gol.

Slobodan udarac je izveo Lazar Samardžić, iskosa s desne strane. Jedini Talijan u postavi Udinesea, Lucca je zakačio loptu, Alex Sandro je loše reagirao, što je iskoristio Gianetti. Najbolju priliku za Juventus je zapucao Poljak Milik.

Video: Juventus - Udinese 

Ovo je prva pobjeda Udinesea nad Juventusom nakon sedam međusobnih utakmica, ukupno treća u prvenstvu ove sezone. Posljednji put je Udinese slavio kao gost 2015. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close