Trener Toronta

VIDEO I Rajaković: Ovo je kompletno sr**e

"Ovo nije pošteno i ne događa nam se prvi put. Barnes će biti All-Star, on će biti zaštitno lice ove lige. Ovo što se događa tijekom cijele sezone je kompletno sr**e, pojasnio je Rajaković.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2024. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najuzbudljivija utakmica noćašnjeg NBA programa odigrala se u Los Angelesu gdje su Lakersi u neizvjesnoj završnici pobijedili Toronto rezultatom 132:131. Iako su Raptorsi imali četvoricu igrača koji su postigli više od 20 poena. Jedan statistički podatak je obilježio ovu utakmicu. To je broj slobodnih bacanja.

Lakersi su ih imali čak 36 i pogodili 28, dok su Raptorsi bili na 8/13. Upravo zbog tog podatka je trener kanadske momčadi Darko Rajaković bjesnio nakon utakmice.

"Ovo je potpuna sramota, sramota za suce i za ligu da ovo dopusti. U posljednjoj četvrtini su imali 23 slobodna bacanja, a mi smo ih imali samo dva. Kako da igramo utakmicu", pitao se Rajaković i nastavio:

"Poštujem njihove zvijezde, ali i mi imamo zvijezde. Kako je moguće da Scottie Barnes, koji je All-Star kalibar igrača i ide na obruč bez glume, dobije samo dva slobodna bacanja u cijeloj utakmici? Kako je to moguće? Tko će mi to objasniti? Oni su morali pobijediti večeras? Ako je to tako, onda nam to recite da ne dođemo na utakmicu, dajte im pobjedu. Ovo nije pošteno i ne događa nam se prvi put. Barnes će biti All-Star, on će biti zaštitno lice ove lige. Ovo što se događa tijekom cijele sezone je kompletno sr**e.

Srpski trener nije skrivao bijes i razočaranje viđenim, a novinarima je objasnio kako suci nisu željeli ni razgovarati s njim na utakmici.

"Nisam dobio nikakvo objašnjenje, oni vide ono što žele vidjeti. Ne žele slušati ono što im želimo reći, ne žele slušati ni igrače. Ovo nam se često događa, ali govorim našim igračima da se nastave boriti, da budu profesionalci, da se koncentriramo na sljedeću utakmicu, ali do kada* Koliko dugo", završio je Rajaković svoje obraćanje gotovo sa suzama u očima.

Video: Darko Rajaković 
Kopirati
Drag cursor here to close