U Beogradu

VIDEO I Nogometaš Zvezde, napao košarkaša Bjelicu

Bjelica je sjedio za stolom kad mu je Petković prišao, počeo ga vrijeđati i unositi mu se u lice s prijetnjama njegovoj obitelji, ženi i djeci.
Sport / Nogomet | 05. 02. 2024. u 16:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Srbije su tijekom današnjeg dana stigle strašne scene iz jedne dječje igraonice. Akteri teškog incidenta su nogometaš Nikola Petković i košarkaš Nemanja Bjelica, obojica nekadašnji igrači Crvene Zvezde.

Bjelica je sjedio za stolom kad mu je Petković prišao, počeo ga vrijeđati i unositi mu se u lice s prijetnjama njegovoj obitelji, ženi i djeci te riječima kako će mu "uzeti novce i iseliti ga u Prigrevicu", mjesto u okolici Apatina. Nije sve stalo na tome. Petković je otišao do šanka, uzeo škare i počeo prijetiti kako će Bjelicu izbosti.

U jednom trenutku je do Bjelice došao njegov sin pa se Petković nakratko smirio. Kako pišu tamošnji mediji, Petković mu je uputio iduće riječi: "Gdje si Indijanac, jeb** ću ti obitelj, djecu, ženu i tebe. Uzet ću ti pare i iseliti u Prigrevicu". Nakon što je otišao po škare, poručio mu je:"Sad ću te izbosti, pi*** jedna! Čekam te na parkingu!"

Petković je priveden, a uzroci sukoba zasad nisu poznati.

Nikola je kao omladinac igrao za Rad i Crvenu Zvezdu, seniorski nogomet je igrao za ekipu Radničkog iz Pirota, nakon čega prelazi u Vojvodinu. Inozemnu karijeru je gradio kroz klubove u Turskoj, Njemačkoj, Rusiji, Saudijskoj Arabiji.

Za vrijeme igračke karijere, Petković je također imao problema, za većinu trenera je bio "tempirana bomba". S Zvezdom je ušao u konflikt zbog određenih dugovanja, navijačima je pokazao srednji prst na jednoj utakmici, optužio je Partizan za namještanje utakmica.

Video: Bjelica i Petković 

S druge strane Nemanja Bjelica je igrao za Zvezdu, Baskoniju, Fenerbahçe, Minnesotu, Sacramento, Miami, Golden State s kojim je bio NBA prvak. Petković je priveden, osumnjičen za napad, ali je pušten da se brani sa slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close