Dva remija u Italiji

VIDEO I Napoli ispustio dva boda, Milan dohvatio jedan

Dva puta su domaćini vodili, pored dva gola propustili su nekoliko prilika, a onda ih je na kraju uništio Marokanac Cheddira.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2024. u 17:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle godine u ovom vrijeme, Napulj je bio na nogama. Šampanjac se hladio, pripremala proslava prvaka. Godinu dana poslije, Napoli se grčevito bori za Europu.

Bez koje bi vrlo lako mogao ostati. Danas Napoli nije uspio savladati Frosinone, završilo je na kraju 2:2. Dva puta su domaćini vodili, pored dva gola propustili su nekoliko prilika, a onda ih je na kraju uništio Marokanac Cheddira.

Politano je u 16. minuti efektno pogodio, ali je Cheddira prvo vratio u egal nakon pet minuta igre u nastavku. Meret koji je skinuo penal Souléu, nije se proslavio u pedesetoj minuti. Osimhen je iskoristio loptu Kvaratskhelie za 2:1 u 63. minuti, ali ni to nije dovoljno.

Napadači ne mogu zabiti koliko je obrana loša. Marokanac u razmaku od 23 minute uspijeva postići dva gola na jednoj utakmici. Na centaršut Nadira Zortea.

Video: Napoli - Frosinone 

Sassuolo je na konopcima imao Milan. Dva puta po dva razlike. Ali su se gosti izvukli. Milan je na terenu imao neku kombiniranu postavu, koja je jako loše reagirala na otvaranju utakmice.

Pinamonti je već u četvrtoj minuti strijelac za 1:0. Laurienté je već do desete minute povisio na 2:0. Rafael Leão je smanjio nakon dvadeset minute što je bio rezultat prvog dijela. U nastavku je Pioli poslao na teren Girouda, Reijndersa, Pulišić, nakon što je Laurienté povisio drugim golom na 3:1.

Moralo se spašavati što se spasiti može. Jović je prvo smanjio na 3:2. Chukwuezeu je VAR poništio dva gola, ali je goste spasio Okafor golom šest minuta prije kraja.

Video: Sassuolo - Milan 

.

Kopirati
Drag cursor here to close