Miami eliminiran

VIDEO I Messi se trudi, Suarez lomi, ali Miami gubi

To što u ekipi imate Messija, Suareza, Jordija Albu, ne mora ništa da znači. Najbolji primjer je ekipe Miamia. Oni nisu imal šanse u četvrtfinalu CONCACAF Champions Cupa, protiv Monterreya
Sport / Nogomet | 11. 04. 2024. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionel Messi četiri je puta osvajao Ligu prvaka u Europi, no na onu namijenjenu najboljoj ekipi Sjeverne i Srednje Amerike morat će pričekati još najmanje godinu dana. Meksički Monterrey je i u drugom susretu slavio protiv svog Miamija 3:1 i ukupnim rezultatom 5:2 stigao do polufinala CONCACAF Champions Cupa.

Monterrey je poveo u prvom poluvremenu golom Vasqueza u 31. minuti. U nastavku su sve riješili u samo šest minuta. U 58. i 64. minuti Bertrame i Gallardo bili su precizni za nedostižnih 3:0.

Alba je u 78. minuti dobio crveni karton, a sve što su gosti napravili je počasni pogodak Gomeza u 84. minuti nakon asistencije Lionela Messija

Video: Monterrey - Miami 

Osim Messija u centru pažnje je bio i Luis Suarez. Ovaj put nije "grizao", ovaj put je lomio ruku. Barem je tako izgledalo. 

Radilo se o situaciji iz 41. minute. Nakon jednog centaršuta u kazneni prostor kamere su uhvatile Luisa Suareza koji je u stilu MMA borca uhvatio za ruku Víctora Guzmána pa je skoro i slomio. Igrač Monterreya je imao bolan izraz lica te je ostao ležati, ali na kraju je ipak nastavio susret. Ovu situaciju nije VAR pregledavao niti je dosuđen ikakav prekršaj.

Kopirati
Drag cursor here to close