Bjelica u teškoj situaciji

VIDEO I Luda utakmica u Berlinu, Bochum slavio 4:3

Nakon ove utakmice navijači Bochuma mogu odahnuti, njihova ekipa će naredne sezone igrati u društvu najboljih, dok će Union Berlin strepiti i čekati što dalje u sezoni može napraviti Mainz.
Sport / Nogomet | 05. 05. 2024. u 18:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U direktnom okršaju konkurenata za opstanak, Bochum je savladao Union Berlin u gostima 4:3. Već nakon prvog poluvremena, Bochum je imao veliku prednost. Uvodna dva pogotka postigao je Wittek u 16. i 31. minuti, dok je domaće navijače do očaja doveo Schlotterbeck golom u 37. minuti za 3:0 Bochuma.

Situacija se na terenu počela komplicirati u razmaku od tri minute. Vertessen u 59. smanjio na 1:3, a Bedia je u 62. minuti postigao gol za 2:3. Već u 70. minuti opet je Bochum imao osjetniju prednost, a Hofmann je tada zabio za gostujućih 4:2. Nije se Union Berlin predavao, Hollerbach u 74. minuti je smanjio na 3:4, ali do kraja utakmice se rezultat nije promijenio.

Video: Union Berlin - Bochum 

Nakon ove utakmice navijači Bochuma mogu odahnuti, njihova ekipa će naredne sezone igrati u društvu najboljih, dok će Union Berlin strepiti i čekati što dalje u sezoni može napraviti Mainz. Hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijelu utakmicu za Union Berlin.

Kopirati
Drag cursor here to close