Novi remi Redsa

VIDEO I Klopp i Liverpool su ostali bez snage

Klopp je već bivši to je poznato od ranije, trener koji je napravio strašno puno na klupi Liverpoola, ali rastanak čini se neće biti lijep.
Sport / Nogomet | 27. 04. 2024. u 16:42 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Liverpool je definitivno ostao bez gasa u završnici sezone. Prvo je eliminiran u FA Cupu, nakon toga u Europskoj ligi, dok je u prvenstvu iz kola u kolo prosipao bodove. U zadnjih pet kola, računajući i ovo današnje, Redsi su dva puta remizirali, poraženi su od Crystal Palacea i Evertona, tek su uspjeli savladati Fulham.

Klopp je već bivši to je poznato od ranije, trener koji je napravio strašno puno na klupi Liverpoola, ali rastanak čini se neće biti lijep.
Danas je West Ham na svom terenu namučio Liverpool. Koji je startao bez Salaha, Núñeza i Szoboszlaija. Nisu gosti izgledali dobro u prvom poluvremenu, na kraju je West Ham u finišu prvog dijela golom Bowena do 1:0. Robertson je pogodio za 1:1, dok je Areola autogolom gurnuo goste prema trijumfu.

Međutim, Antonio koji igra dobro u završnici sezone uspijeva vratiti svoju ekipu u život. U 79. minuti, Klopp pravi trostruku izmjenu, šalje na teren Núñeza i Salaha kojem je poprilično teško palo to što je toliko dugo ostao na klupi. Imao je što reći svom treneru. U samom finišu susreta Liverpool je zamalo ugrabio i preostala dva boda, ali je Elliott pogodio prečku.

Video: West Ham - Liverpool
Kopirati
Drag cursor here to close