Udarao je koje stigao

VIDEO I Kaos u Turskoj, navijači se obračunavali s igračima Fenera

Igrači Fenera su slavili na centru kada su domaći navijači ušli u teren. Tada je nastao kaos. Teško opisiv riječima.
Sport / Nogomet | 17. 03. 2024. u 23:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ništa novo kada je u pitanju turski nogomet. Precizniji da budemo, turska liga. Ne tako davno je prvenstvo bilo prekinuto nakon što je predsjednik kluba nokautirao suca. Bilo je problema prije, ali i poslije. Nekada su u pitanju ljudi koje vode klubove, nekada navijači, igrača, nekada je u pitanju miks.

Ovaj put je bilo svega na utakmici Trabzonspora i Fenerbahçe. Gosti su vodili 2:0, na kraju su slavili 3:2 golom Batshuayija u 87. minuti.
Problemi su počeli u samom finišu, u sudačkoj nadoknadi. U devetoj minuti dok su ukazivala pomoć golmana Fenera, Dominiku Livakoviću, netko je bivšeg golmana Dinamo pogodio tvrdim predmetom u lice. Nakon toga je u desetoj minuti nadoknade došlo do tučnjave među igračima na terenu. 

Video: Kaos u Turskoj 

Međutim, to je ništa u poređenju s onim što se dogodilo po završetku utakmice. Igrači Fenera su slavili na centru kada su domaći navijači ušli u teren. Tada je nastao kaos. Teško opisiv riječima. Pojedini igrači Fenera se nisu povukli već su prihvatili tučnjavu, među prvima Nigerijac Bright Osayi-Samuel i Michy Batshuayi. I opet je u toj velikoj gužvi jedan neugodan udarac je dobio Livaković. U svoj toj gužvi, igrači Fenera su uspjeli sa svojim trenerima pobjeći u svlačionicu.

Video: Kaos u Turskoj 
Kopirati
Drag cursor here to close