Jedni su protiv drugi nisu....

VIDEO I Kako i zašto su se navijači Napolija međusobno potukli

Jedni su okrenuli leđa terenu i vrijeđali su predsjednika kluba Aurelija De Laurentiisa, drugi su bili protiv i tako, tu negdje je počela tučnjava kada su počele padati i prve baklje.
Sport / Nogomet | 03. 04. 2023. u 10:36 Bjesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napoli igra ove sezone sjajno. Titula prvaka je blizu, prva nakon sezone 1989-90, momčad je u četvrtfinalu Lige prvaka, ali opet, to je Napulj, Vezuv je tu, nikada se ne zna kad može eruptirati. Navijači su posebna priča, neugodni, opasni, temperamenti. Sada su ljuti zbog cijena ulaznica za revanš susret Lige prvaka protiv Milana u četvrtfinalu Lige prvaka. Prema informacijama koje dolaze iz Italije, one najjeftinije će koštati između 250 - 300 eura.

"Kažete da hoćete manje ultrasa, a više obitelji na stadionu. Kojih obitelji? S obzirom na cijene, rekli bismo bogatih", navodi se u saopćenju Napolijevih ultrasa.

Zato su oni najvatreniji odlučili protestirati protiv Milana, bolje rečeno šutjeti kako bi pokazali da su ujedinjeni u ideji i protestu zbog povećanja cijena ulaznica i pooštravanja mjera zaštite na stadionu. Na kraju su potukli međusobno. Prvi put u prvom poluvremenu, drugi put u drugom. Jedni su okrenuli leđa terenu i vrijeđali su predsjednika kluba Aurelija De Laurentiisa, drugi su bili protiv i tako, tu negdje je počela tučnjava kada su počele padati i prve baklje.

Video: Navijači Napolija 

Uz sve to, gosti su na terenu razbili Napoli kao rijetko koja momčad ove sezone. Treneru Napolija, Lucianu Spallettiju je poprilično teško pao način na koji je Rafael Leão slavio postignute golove.

Nakon što je doveo Milan u vodstvo, Leão je napravio različite geste, uključujući stavljanje ruku na obraze u znak ruganja, prinošenje ruku ušima na djelić sekunde i oponašanje geste smijeha. U tunelu je Spalletti želio nešto reći igraču Milana, a onda su tu uključio i Paolo Maldini pa je došlo do manje gužve.

Kopirati
Drag cursor here to close