Nastavio juriš prema tituli prvaka

Napoli s četiri gola slomio Torino

Torino nije bio bezopasan u prvom dijelu, a možda i najopasniji domaći igrač bio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je kasnije zamijenjen u 85. minuti
Sport / Nogomet | 19. 03. 2023. u 18:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ništa ne može stati na put nogometašima Napolija ove sezone te su oni u 27. kolu talijanske Serie A, kao gosti, s 4-0 pobijedili Torino, sastav kojeg vodi hrvatski strateg Ivan Jurić.

Već u devetoj minuti Napoli je poveo nakon kornera. Nebeski je poletio Victor Osimhen i glavom zabio svoj 20. prvenstveni pogodak ove sezone. Na 2-0 povećao je Gruzijac Kvarackelia koji je u 35. minuti pogodio s bijele točke.

Torino nije bio bezopasan u prvom dijelu, a možda i najopasniji domaći igrač bio je hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić koji je kasnije zamijenjen u 85. minuti.

No, nedjeljna priča u Torinu je završila odmah na startu drugog poluvremena. U 51. minuti je Nigerijac Osimhen postigao novi pogodak glavom, svoj drugi na utakmici za velikih 3-0. Tu nije bio kraj domaćim mukama pa je tako u 68. minuti Ndombele povećao na 4-0 što mu je bio premijerni pogodak za Napoli, a asistirao mu je prvi asistent Serie A Kvarackelia.

Na tronu ljestvice Napoli ima utakmicu više od drugog Intera, ali i čak 21 bod više.

Fiorentina je na domaćem terenu s minimalnih 1-0 svladala Lecce, a utakmicu je odlučio gostujući igrač Gallo koji je u 27. minuti postigao autogol. Kroz cijelu utakmicu na domaćoj klupi za pričuve je ostao hrvatski nogometaš Josip Brekalo. Ovom pobjedom Fiorentina je skočila na sedmo mjesto ljestvice.

Kopirati
Drag cursor here to close