Golovi u sudačkoj nadoknadi

VIDEO I Napoli ostao bez tri boda u nadoknadi

Francesco Calzona treba vremena, ali Napoli i njegovi navijači ga nemaju previše jer se polako ulazi u završnicu sezone.
Sport / Nogomet | 25. 02. 2024. u 18:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri kola je Juventus rasipao bodove, čini se presudne u borbi za naslov prvaka, ali nije zaboravio pobjeđivati. Iako je mirisalo na još jedan neuspjeh u nedjelju.

Frosinone je imao bod u rukama do 95. minute, a onda je zabio Rugani za 3:2. Tako je Juventus barem za trenutak smanjio svoj zaostatak za Interom koji usput zvanično, ima dvije utakmice manje. Međutim i dalje su evidentne pukotine u obrani Juventusa. Domaći su poveli rano golom Vlahovića, ali je onda Frosinone napravio preokret.

Prvo je Cheddira centaršut Zortea pretvorio u gol, a onda je Brescianini preokrenuo situaciju na terenu golom u 27. minuti. Zadnju riječ kada su u pitanju golovi barem u prvom poluvremenu je imao opet Vlahović. U nastavku utakmice totalna ofenziva Juventusa, ali vrijeme prolazi.

Na kraju, Vlahović koji je propustio nekoliko dobrih prilika asistira, Rugani skoro iz mrtvog kuta udarcem po zemlji šalje loptu kroz noge golmanu Cerofoliniju. Ovo je bio četvrti poraz Frosinonea zaredom, sada su samo tri boda udaljenosti od zone ispadanja.

Video: Juventus - Frosinone 

Francesco Calzona treba vremena, ali Napoli i njegovi navijači ga nemaju previše jer se polako ulazi u završnicu sezone. Prvo je Cagliariju poništen gol zbog offsidea, a onda je Osimhen postigao gol nakon centaršuta Raspadorija. Činilo se kako će Napoli uzeti tri boda, ali je onda u 96. minuti stigao gol domaćih.

Nakon velikog kiksa zadnje linije Napolija. Dossena je poslao dugu loptu, Juan Jesus je loše reagirao, što je kaznio Zito Luvumbo. Napoli je tek deveti, Cagliari je deset mjesta ispod u grčevitoj borbi za opstanak.

Video: Cagliari - Napoli 
Kopirati
Drag cursor here to close