Jurić vs Radonjić

VIDEO I Jurić o Radonjiću: U šest mjeseci nisam ga uspio pretvoriti u nogometaša

"Imaš stvari koje znaš da trebaš napraviti, a ti dođeš i odmah napraviš suprotno, što znači da nisi u igri. Ovaj dečko ima talenta, ali kao igrač morate biti prisutni i budni", rekao je između ostalog Jurić.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2023. u 09:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Torino je dva puta vodio, ali je na kraju poražen u još jednom izdanju Derbyja della Mole. Ovaj derbi je pored sjajnog nogometa, preokreta, šest postignutih golova obilježio sukob u redovima Torina.

Uvijek temperametni Ivan Jurić je bio u centru pažnje. Hrvatski trener je u 59. minuti uveo srpskog reprezentativca Nemanju Radonjića, ali ga je zamijenio samo 15-ak minuta kasnije. U 71. minuti je Juve prvi puta poveo golom Bremera, a izostanak reakcije igrača Torina razbjesnila je Jurića koji je krivca pronašao u Radonjiću

Video: Trenutak kada Jurić mijenja Radonjića

U trenutku izvođenja kornera nitko nije pokrio Chiesu koji je ostao potpuno sam na rubu kaznenog prostora i centrirao u peterac, dok su se Radonjić i društvo zbunjeno pogledavali i pitali tko bi ga trebao pokriti. Jurić je vrlo brzo reagirao, pozvao Radonjića uz aut liniju, gdje mu je čini se puno toga rekao.

"Nedostaje mu poštovanja prema ovom sportu. U šest mjeseci nisam ga uspio pretvoriti u nogometaša, rekao je nakon utakmice Jurić te je dodao:

"Imaš stvari koje znaš da trebaš napraviti, a ti dođeš i odmah napraviš suprotno, što znači da nisi u igri. Ovaj dečko ima talenta, ali kao igrač morate biti prisutni i budni. Možete to učiniti dobro ili loše, ali morate biti prisutni. Ponekad se izvučemo s pogreškama, ali danas smo morali skupo platiti cijenu".

Srpski reprezentativac odgovorio je storijem na svom Instagram profilu. Na talijanskom jeziku:

"Vjeruj u sebe, čak i onda kada nitko drugi ne vjeruje. Bog sve vidi!!"

Kopirati
Drag cursor here to close