Oko slaganja ekipe

Pokačili se trener Torina Jurić i sportski direktor Vagnati

Do sukoba je, pišu Talijani, došlo kada je Vagnati posjetio momčad na pripremama u Austriji, a Jurić mu je zamjerio što nije doveo igrače koje je od njega tražio.
Sport / Nogomet | 28. 07. 2022. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karizmatični Ivan Jurić je između ostalog zbog svog ponašanja, načina vođenja utakmica, izjavama "kupio" medije. Naravno i rezultatima ali i igrama klubova koje je vodio posljednjih nekoliko sezona. Jurić je nekako uvijek bez pardona, što se najbolje moglo vidjeti prije nekoliko dana kada je svađa trenera Torina sportskog direktora Davidea Vagnatija zamalo prerasla u tučnjavu. Koju je usput spriječio jedan od članova stručnog stožera.

Do sukoba je, pišu Talijani, došlo kada je Vagnati posjetio momčad na pripremama u Austriji, a Jurić mu je zamjerio što nije doveo igrače koje je od njega tražio. Sportskom direktoru se nije svidjela Jurićeva reakcija pa je trenera optužio da nema poštovanja, a u jednom ga je trenutku pokušao i udariti.

"Ne diži glas na mene. Nemaš poštovanja! Branim te od svih, ja ti slažem ekipu", urlao je Vagnati, a Jurić mu nije ostao dužan:

"Je** se! Ti slažeš sranje, a ne ekipu!", poručio mu je hrvatski trener.

Nakon toga je sportski direktor totalno izgubio živce i uz povike kako on jedini brani Jurića nasrnuo na našeg stručnjaka. Tučnjavu je u zadnji tren spriječio jedan od članova stručnog stožera, a Talijani tvrde kako je to bio Marco Pellegri, otac Jurićevog igrača Pietra.

Kopirati
Drag cursor here to close