Na turneji po Americi

VIDEO I Italija savladala Ekvador

Spalletti mora biti zadovoljan s obzirom da Ekvador i Venezuela nisu slabe reprezentacije, da je isprobao veliki broj igrača. Između ostalog priliku je dobio mladi Raoul Bellanova, igrač Torina.
Sport / Nogomet | 25. 03. 2024. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reprezentativni termin, Italija je iskoristila za odigravanje prijateljskih utakmica i to u SAD. Prvo su na Floridi savladali Venezuelu 2:1, golovima Matea Reteguija, nakon toga su nadigrali Ekvador. Lorenzo Pellegrini i Nicolò Barella su kreirali trijumf u New Jerseyu.

U odnosu na prvu utakmicu protiv Ekvadora, Luciano Spalletti je promijenio kompletnu postavu. Pellegrini je doveo Italiju u vodstvo nakon tri minute, nakon što je Dimarco pogodio živi zid. Konačan rezultat postavio je Barella na asistenciju Orsolinija

Video: Italija - Ekvador 

Spalletti mora biti zadovoljan s obzirom da Ekvador i Venezuela nisu slabe reprezentacije, da je isprobao veliki broj igrača. Između ostalog priliku je dobio mladi Raoul Bellanova, igrač Torina. Italija je na Europskom prvenstvu u skupini s Hrvatskom, Španjolskom i Albanijom, do Njemačke će imati još dvije provjere. Protiv Turske i BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close