Na prvu i drugu stativu

VIDEO I Igrač Čukaričkog na utakmici postigao dva gola iz kornera

U centru pažnje je bio Luka Adžić iz Čukaričkog koji je u razmaku od 21 minute postgao dva gola iz kornera.
Sport / Nogomet | 12. 03. 2024. u 19:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan gol iz kornera na utakmici nije neuobičajena slika na nogometnim terenima. Međutim dva na istoj nismo vidjeli jako dugo.
U centru pažnje je bio Luka Adžić iz Čukaričkog. Prvo je u 29. minuti Adžić pogodio izravno iz kornera. Malo je pomogla i obrana
Spartaka koja je ostavila prazninu na prvoj stativi. Malo je golmanu Spartaka zasmetao i Vranješ. Isti igrač je na sceni ponovo u 51. minuti.

Video: Prvi gol Adžića 

Korner je bio na drugoj strani, Adžić je promijenio taktiku, ovaj put je poslao loptu na drugu stativu. Vulić je opet savladan

Video: Drugi gol Adžića 

Na kraju ipak više razloga za zadovoljstvo bilo na klupi Spartaka kojeg vodi Nenad Lalatović. Čukarički je vodio 2:0, ali je završilo 2:2, jer je Ubiparip postigao gol u 82. minuti za 2:2. Adžić je karijeru počeo u Zvezdi, nakon toga slijede Anderlecht, Emmen, Ankaragücü, u Čukarički je stigao iz Zwollea.

Čukarički je ostao na četvrtom mjestu ima 39 bodova, ali sutra svoju utakmicu igra Radnički iz Kragujevca. Sastav Feđe Dudića dočekuje Željezničar iz Pančeva i ima priliku doći na četvrto mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close